Empresa

Ceràmica Baucells
elements clàssics per al futur


Des de 1945, Ceràmica Baucells ha estat dissenyant i treballant en més de 40 models d’ús que ens han conduït a la creació de peces revolucionàries pel mercat de materials de construcció.

F…brica retallada

Història

En els nostres inicis, la fabricació es basava en productes bàsics per la construcció com són les totxanes, geros, etc.

A partir del 1980, vam dirigir els nostres esforços a crear productes ceràmics de gran format destinats a la realització de cobertes. Fins llavors, tots els nostres materials estaven enfocats a un sector de la construcció de caràcter bast.

Fou a l’any 2000 quan vàrem fer un canvi de rumb amb l’objectiu d’oferir un ventall molt ampli de peces ceràmiques de gran format amb un acabat vist. Cercant i mesclant diferents tipus d’argila vàrem aconseguir diversos materials decoratius pel sostre.

Pocs anys més tard, i seguint la línia d’oferir solucions per sostres rústics, vàrem iniciar la producció de bigues de formigó imitació a fusta.


Actualitat

A dia d’avui, continuem la fabricació de més de 20 models de biga de formigó i comercialitzem diversos acabats de peça ceràmica vista que donen infinites combinacions per aconseguir un sostre a mida pel consumidor final.


Plataforma comercial

Fruit de l’evolució durant tot aquest temps, el propòsit segueix essent el mateix: OFERIR SOLUCIONS.

Fabricació

Fabriquem més de 20 models de biga de formigó

Distribució

Distribuïm diversos acabats de peça ceràmica vista que donen infinites combinacions per aconseguir qualsevol sostre a mida.

Promoció

Fem promoció de les nostres línies de producte i les solucions que aporten.

Garantia

Ens involucrem a nivell tècnic per tal de poder donar assessorament i garanties en la col·locació dels nostres productes.

biga-imitacion-madera
Descobreix els nostres productes
Fruit d'anys d'experiència i innovació