Supermaó ceràmic Quercus

Supermaó ceràmic Quercus

El supermaó Quercus és una peça ceràmica decorativa amb una cara llisa pintada amb un color Noguera fosc que imita la fusta.

El pintat s’aplica manualment i, per tant, implica que totes les peces tinguin diferències i donin un aspecte més real al sostre.

El supermaó ceràmic d’imitació de fusta Quercus és recte pels quatre costats i té la funció de donar un acabat decoratiu i càlid al sostre.

Per aquest model tenim les següents mides disponibles:
– Supermaó Quercus de 50x23x3,5 cm
– Supermaó Quercus de 60x23x3,5 cm
– Supermaó Quercus de 70x23x3,5 cm
– Supermaó Quercus de 80x23x3,5 cm
– Supermaó Quercus de 100x23x3,5 cm

El supermaó ceràmic d’imitació de fusta Quercus el fabriquem sota comanda i preparem la quantitat exacta de peces que necessiti l’obra.No és obligatori demanar palets complets.

És important seguir les especificacions del fabricant per evitar possibles problemes en la col•locació del material. Un aspecte essencial és segellar amb ciment cola totes les juntes dels supermaons un cop col•locats damunt les bigues i cobrir tota la ceràmica amb una làmina impermeable transpirable. Després d’això, es pot evocar el formigó a sobre si és necessari.

Des del nostre departament comercial donem un ampli servei: prenem mides in situ per fer un pressupost sense compromís i també fem un seguiment d’obra per si sorgeix qualsevol dubte al paleta.

Podeu obtenir més informació sobre el supermaó ceràmic d’imitació de fusta Quercus consultant la fitxa tècnica adjunta o contactant amb nosaltres.

Supermaó ceràmica Quercus
Supermaó ceràmica Quercus