Supermaó ceràmic Gandesa

Supermaó ceràmic Gandesa

El supermaó Gandesa és una peça ceràmica decorativa amb una cara llisa de color groc pàl•lid semblant al color de la palla.

Té la funció de donar un acabat decoratiu al sostre. Aquest model el tenim disponible en dos formats: supermaó o encadellat. El supermaó és recte pels quatre costats i l’encadellat és recte pels extrems i els costats llargs tenen un galze mascle-femella.

Pel model Supermaó Gandesa tenim les següents mides disponibles:
– Supermaó Gandesa de 50x23x3,5 cm
– Supermaó Gandesa de 60x23x3,5 cm
– Supermaó Gandesa de 70x23x3,5 cm
– Supermaó Gandesa de 80x23x3,5 cm
– Supermaó Gandesa de 100x23x3,5 cm

Pel model Encadellat Gandesa tenim les següents mides disponibles:
– Encadellat Gandesa de 50x23x3,5 cm
– Encadellat Gandesa de 60x23x3,5 cm
– Encadellat Gandesa de 70x23x3,5 cm
– Encadellat Gandesa de 80x23x3,5 cm

Preparem la quantitat exacta de peces que necessiti l’obra. No és obligatori demanar palets complets.

És important seguir les especificacions del fabricant per evitar possibles problemes en la col•locació del material. Un aspecte essencial és segellar amb ciment cola totes les juntes dels supermaons un cop col•locats damunt les bigues i cobrir tota la ceràmica amb una làmina impermeable transpirable. Després d’això, es pot abocar el formigó a sobre si és necessari.

Des del nostre departament comercial donem un ampli servei: prenem mides in situ per fer un pressupost sense compromís i també fem un seguiment d’obra per si sorgeix qualsevol dubte al paleta.

Podeu obtenir més informació del supermaó ceràmica Gandesa consultant la fitxa tècnica adjunta o contactant amb nosaltres.

Supermaó ceràmica Gandesa
Supermaó ceràmica Gandesa