Revoltó ceràmic Mallorquí

Revoltó ceràmic Mallorquí

El model mallorquí és un revoltó ceràmic únic que té la particularitat de ser una peça ceràmica corba.

Tot el procés a partir de l’extrusió del fang és manual. Tant la col•locació de les peces pel seu assecament com la posada i l’extracció en el forn es prepara manualment. S’elabora amb unes terres singulars, molinades fins a obtenir una textura finíssima. La cocció amb biomassa d’aquestes terres li dóna a la peça una tonalitat única que fa que totes les peces siguin diferents i que combinades en un sostre aportin una gran calidesa a la vivenda.

El revoltó Mallorquí és una peça corba i disposem de les següents mides:
– Revoltó Mallorquí de 50x23x6x2,5 cm
– Revoltó Mallorquí de 60x23x9x2,5 cm
– Revoltó Mallorquí de 70x23x12x2,5 cm

Preparem la quantitat exacta de peces que necessiti l’obra. No és obligatori demanar palets complets.

És important seguir les especificacions del fabricant per evitar possibles problemes en la col•locació del material. Un aspecte essencial és segellar amb ciment cola totes les juntes dels supermaons un cop col•locats damunt les bigues i cobrir tota la ceràmica amb una làmina impermeable transpirable. Després d’això, es pot abocar el formigó a sobre si és necessari.

Des del nostre departament comercial donem un ampli servei: prenem mides in situ per fer un pressupost sense compromís i també fem un seguiment d’obra per si sorgeix qualsevol dubte al paleta.

Podeu obtenir més informació sobre el Revoltó ceràmic Mallorquí consultant la fitxa tècnica adjunta o contactant amb nosaltres.

Revoltó ceràmic Mallorquí
Revoltó ceràmic Mallorquí