Revoltó Artesanal groc o vermell

Revoltó Artesanal groc o vermell

El Revoltó Artesanal és una peça corba i està format per totxanes manuals ceràmiques d’alta qualitat col•locades a trencajunt i rejuntades amb ciment natural MARFIL.

Aquestes totxanes són fabricades amb un bisell especial per tal que el ciment natural penetri millor i aconseguir així una bona adhesió. Com que les totxanes són fabricades manualment i la cocció és en un forn de llenya implica que poden tenir variacions en la seva tonalitat que encara la fa ser una peça més especial.

El Revoltó Artesanal és la millor opció per donar un caire rústic al sostre recordant els inicis de la construcció. És un sistema molt més ràpid i senzill que la col•locació tradicional de la volta catalana amb rajoleta ceràmica aconseguint el mateix acabat final. Es pot subministrar en color groc o vermell.

Del Revoltó Artesanal disposem de les següents mides:
– Revoltó Artesanal de 60x60x10x3,5 cm (Per entrebigar a 70 cm)
– Revoltó Artesanal de 70x60x14x3,5 cm (Per entrebigar a 80 cm)
Preparem la quantitat exacte de peces que necessiti l’obra. No és obligatori demanar palets complets.

És important seguir les especificacions del fabricant per evitar possibles problemes en la col•locació del material.

Des del nostre departament comercial donem un ampli servei: prenem mides in situ per fer un pressupost sense compromís i també fem un seguiment d’obra per si sorgeix qualsevol dubte al paleta.

Podeu obtenir més informació sobre el Revoltó Artesanal groc o vermell consultant la fitxa tècnica adjunta o contactant amb nosaltres.

Revoltó Artesanal groc o vermell
Revoltó Artesanal groc o vermell
Revoltó Artesanal groc o vermell
Revoltó Artesanal groc o vermell