Hi ha molts sistemes constructius, però el que tradicionalment s’utilitza més en els sostres per la seva gran resistència és combinar el formigó amb la ceràmica. I per què l’hem de tapar un sostre de ceràmica i formigó? No cal enguixar-lo si utilitzem elements de formigó i ceràmica amb un acabat vist.

Portem més de 20 anys dedicant els nostres esforços en oferir elements resistents i decoratius pels sostres. Fabriquem bigues de formigó perquè llueixin per sí soles i les combinem amb peces ceràmiques decoratives per tal que el sostre reflecteixi una imatge càlida i única.

Disposem de dues textures en la biga de formigó: llisa o imitació fusta. En la textura llisa podem aplicar un pintat en imitació fusta o deixar-la en el color natural del formigó. Per entrebigar la ceràmica oferim un gran ventall d’acabats llisos: Vermell, Gandesa (color palla), Mallorquí (flamejat), Quercus (imitació fusta) i Artesanal (rajola manual).

Amb tots els models de biga i ceràmica que oferim podem aconseguir moltes combinacions amb acabats completament diferents. L’objectiu final serà assessorar al client per tal d’escollir el que més encaixi en el projecte de la seva llar.