Moltes masies rurals amb anys d’història tenen coberts de fusta malmesos que s’han de renovar. En molts casos, la rehabilitació de cobertes i porxos rústics es realitza amb les nostres bigues de formigó imitació fusta combinades amb ceràmica.

Amb les nostres bigues de formigó imitació fusta i els supermaons ceràmics garantim la durabilitat i evitem el manteniment constant que es necessita per qualsevol altre material. Les bigues les fabriquem a mida i podem acabar-les amb diferents terminacions: pit de colom, cap bisellat, etc. Els supermaons ceràmics poden ser de diferents acabats, ja que la tonalitat varia segons les terres que s’utilitzen. Tenim el model Gandesa (color palla), Mallorquí (color destonificat), Quercus (pintat imitació fusta), etc.

L’objectiu final és aconseguir rehabilitar el cobert amb una solució resistent i una aparença rústica i tradicional.