L’any passat es van iniciar les obres de rehabilitació de l’antic col·legi Sant Ignasi a Manresa que es troba en plena metamorfosi a Museu del Barroc de Catalunya.

Per aquesta obra fabricarem més de 1.200 metres lineals de biga de formigó llisa i de color natural amb un armat i secció determinats per la direcció facultativa i que hem pogut adaptar al nostre sistema de producció.

Per nosaltres ha estat una obra molt important tant a nivell quantitatiu com a nivell qualitatiu, ja que per complir les necessitats de l’obra hem hagut d’adaptar-nos a un tipus de biga totalment diferent a les que tenim estandarditzades. Tenim un gran ventall de productes on oferim diverses seccions de biga tauló de formigó. De totes maneres, mai tanquem les portes a fabricar nous models de biga per satisfer al consumidor final.