En algunes vivendes es vol restaurar la barcana i aconseguir un acabat decoratiu que no comporti manteniment. La millor manera d’aconseguir-ho és utilitzar els nostres colls de formigó imitació fusta combinats amb un supermaó ceràmic Quercus (imitació fusta).

La longitud dels colls la podem fabricar a mida i els supermaons ceràmics Quercus (imitació fusta) els tenim de 50, 60, 70, 80 i 100 cm de llargada. La punta del coll de formigó imitació fusta també el podem variar segons els desitjos del client: els models estàndard són el pit de colom, el cap bisellat o el cap recte. De totes maneres, podem realitzar qualsevol disseny que el client necessiti. També tenim diferents acabats de supermaons ceràmics: model Gandesa (color palla), model Mallorquí (flamejat), model Vermell o model Quercus (imitació fusta).

Així doncs, les combinacions són infinites per tal que quedi un acabat decoratiu i sense manteniment.