Aquest estiu s’ha remodelat la plaça Alta Segarra de Calaf canviant la pèrgola existent per les nostres bigues de formigó llises imitació a fusta.

Aquesta obra l’han portat a terme l’arquitecte Raimon Guitart i la constructora Mulé Calaf. El projecte constava de la substitució d’una pèrgola amb bigues de formigó per una de nova en imitació a fusta. Com a fabricants hem intentat mantenir l’estètica i el disseny de la pèrgola anterior però aplicant el nostre pintat imitació fusta per tal de donar a l’entorn un acabat molt més elegant i acollidor.

Concretament, hem fabricat la biga de formigó amb textura llisa i la imitació a fusta l’hem aplicat manualment en el procés de pintat. És un model de biga amb una imatge moderna que s’utilitza molt en la construcció d’obra nova. No s’usa tant en sectors rústics, com són turismes rurals o rehabilitacions de masies.