Portem més de 15 anys dedicant-nos exclusivament a fabricar sostres rústics. El gran avantatge que oferim en aquests sostres rústics és que no necessiten manteniment. Les nostres bigues són de formigó imitació fusta i les combinem amb peces ceràmiques de diferents acabats segons l’argila que s’utilitzi. Tan de bigues imitació fusta com de ceràmica decorativa en tenim de molts models i acabats. I intentem adaptar-nos el màxim possible per aconseguir la satisfacció plena del client final.

Un dels sostres rústics que oferim és la biga pretensada T-18 pintada en imitació fusta i el Revoltó Mallorquí. La biga la podem pintar en dos colors: Nogal (fosc) o Nord (clar). El Revoltó Mallorquí té un acabat flamejat i totes les peces venen de tonalitats diferents. És important que el constructor de l’obra col·loqui el Revoltó Mallorquí barrejant les peces per aconseguir un sostre rústic destonificat.