Com a fabricants de bigues de formigó imitació fusta realitzem molts tipus de projectes amb la finalitat de donar un valor afegit en els sostres de les vivendes. De totes maneres, no només produïm bigues de formigó imitació fusta, sinó que també realitzem bigues de formigó llises amb el seu color natural. I, com és evident, també les combinem amb els diferents models de ceràmica que comercialitzem.

La combinació del color natural de les bigues de formigó amb la ceràmica decorativa dóna una imatge molt moderna a la vivenda. Aquest sistema no necessita manteniment i té una certificació que garanteix la seva resistència i qualitat en el procés productiu. Totes les nostres bigues de formigó tenen el marcatge CE des de l’any 2010 i que actualitzem any rere any amb una empresa homologada tal i com ens marca la normativa vigent.

Com en tota la nostra gamma de productes, ens adaptem i oferim un ampli ventall de possibilitats per tal de satisfer les necessitats del client final. Fabriquem les bigues de formigó a mida i sobre comanda.