Ara fa gairebé 15 anys que vàrem incorporar el revoltó ceràmic Mallorquí a la nostra cartera de productes.

I durant tot aquest temps, és dels productes que més interès ha despertat en tots els perfils del nostre sector: arquitectes, magatzems, constructors, promotors, etc. Aquest interès generalitzat és degut, en primer lloc, per la peculiaritat de construir un sostre ceràmic corbat. I en segon lloc, per la fàcil combinació del revoltó mallorquí amb qualsevol tipus de biga: biga de formigó, biga de fusta, biga de ferro o biga de formigó imitació fusta.

El revoltó és una peça ceràmica corba. Tot el procés de fabricació a partir de l’extrusió del fang és manual. Tant la col·locació de les peces pel seu assecament com la posada i l’extracció en el forn es prepara manualment. El revoltó ceràmic Mallorquí s’elabora amb unes terres singulars, molinades fins a obtenir una textura finíssima. La cocció amb biomassa d’aquestes terres li dóna a la peça una tonalitat única que fa que totes siguin diferents i que combinades en un sostre aportin una gran calidesa a la vivenda. Oferim tres mides de revoltó ceràmic mallorquí: 50x23x6 cm, 60x23x9 cm i 70x23x12 cm. D’aquesta manera podem adaptar-nos a la separació de bigues que marqui el projecte de l’obra.